У Львівській області у Дрогобичі правоохоронці привітали вихованців школи-інтернат з Великодніми святами

У Львівській області у Дрогобичі правоохоронці привітали вихованців школи-інтернат з Великодніми святами

21.04.14 13:33 0 685
Керівництво УДСБЕЗ ГУМВСУ у Львівській області спільно з правоохоронцями Дрогобицького міського відділу міліції завітали до Нагуєвицької загальноосвітньої школи-інтернат, щоби привітати дітей з Великодніми святами.

За традицією, напередодні свята правоохоронці Львівщини та Дрогобиччини спільно відвідують підшефний навчальний заклад, щоби вручити вихованцям школи пасхальні кошики. Вихованці інтернату з нетерпінням очікували приїзду правоохоронців.

Найменшим дітлахам не терпілося скоштувати пасхальні солодощі. Помітивши здалека автівки, діти гуртом вибігли на вулицю, оточуючи автомобіль і пропонуючи свою допомогу. У такий спосіб демонструючи дорослим свою вихованість. Заступник начальника УДСБЕЗ ГУМВСУ у Львівській області Петро Полевой охоче роздав дітям пасхальні подарунки.

Правоохоронці привітали вихованців із наближенням світлих і величних свят – Великодня.

Дорослим хотілося підтримати дітей, які опинилися у важких життєвих ситуаціях та обставинах. Адже, діти зустрічаються один на один з дорослими проблемами без підтримки батьків. Дуже важко виправляти наслідки, які призвели до жахливих обставин в яких опинилися діти. Однак, дирекція школи-інтернат разом із правоохоронцями не зважаючи на труднощі піклуються та підтримують своїх підшефних вихованців.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЧС-2014 (W-20). Україна ...
Наступна новина: На Волині пенсіонер обікрав ...

КОМЕНТАРІ