У Львові військовослужбовці за контрактом склали Військову присягу

У Львові військовослужбовці за контрактом склали Військову присягу

21.04.14 17:01 0 682
В Галицькій бригаді Національної гвардії України, 17 військовослужбовців – контрактників прийняли Військову присягу на вірність українському народові.

Всі військовослужбовці пройшли програму бойової та спеціальної підготовки на базі Галицького з`єднанання Національної гвардії України. За короткий термін майбутніх захисників Вітчизни навчили азам військової справи. Контрактники пройшли навчання з стройової, фізичної та тактичної підготовки військ. В ході зборів як хлопців так і дівчат тренували працювати на засобах зв’язку та влучно стріляти з бойової зброї.

«Змалку мені дуже подобався військовий однострій, та коли постало питання вибору подальшого працевлаштування вирішила піти на військову службу за контрактом,- розповідає солдат Марина Вовтунець,- перші дні звичайно було важко звикнути до розпорядку дня, але згодом звикла. В цивільному житті зараз дуже важко знайти роботу, саме тому я не вагалася і відразу вирішила для себе - буду служити».

Традиційно Військова присяга розпочалась з внесенням бойового прапора частини та виконанням Гімну України під музичний супровід військового оркестру.

Після складання військової присяги заступник начальника управління Західного територіального командування Національної гвардії України з виховної роботи полковник Олег Білий привітав військовослужбовців з важливою подією у їхньому житті, побажав успіхів у службі, міцного козацького здоров’я, злагоди та благополуччя. З визначною подією військовослужбовців також привітав командир Галицького з’єднання полковник Олег Сахон, батьки, родичі та знайомі військовиків.

Усі військовослужбовці роз’їдуться по військовим частинам Західного територіального командування Національної гвардії України де і продовжать вдосконалювати свою майстерність.

майор Олег Тіхов,

фото підполковника Вадима Голуба
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: ФФУ розгляне матч Дніпро - ...

КОМЕНТАРІ