Міліціонери виявили порушення в аптеці Ужгорода

Міліціонери виявили порушення в аптеці Ужгорода

21.04.14 12:03 0 931
За продаж комбінованого лікарського засібу без рецепту на власника та фармацевта ужгородської аптеки очікує передбачена законом відповідальність.

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Батискаф» оперативники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ужгородської міліції встановили факт незаконної реалізації підконтрольних препаратів.

Фармацевт однієї з аптек Ужгорода здійснила відпуск комбінованого лікарського засобу в кількості 20 таблеток без відповідного рецепта. До складу даного препарату входить кодеїн фосфат, який відноситься до ліків, обіг яких в Україні обмежено. На власника та фармацевта аптеки очікує передбачена законом відповідальність за порушення встановлених правил обігу наркотичних засобів і психотропних речовин.

Міліціонери продовжують виявляти порушення обігу підконтрольних препаратів в аптеках Ужгорода під час операції «Батискаф», яка спрямована на припинення незаконного витоку наркотичних, психотропних речовин та прекурсорів із медичних закладів й підприємств, які використовують такі речовини у своєму виробництві.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі Василь ...

КОМЕНТАРІ