Довірлива хмельничанка перерахувала шахраям майже 40 тисяч гривень

Довірлива хмельничанка перерахувала шахраям майже 40 тисяч гривень

22.04.14 10:35 0 983
На стару шахрайську вудку від псевдоміліціонерів потрапила жителька Хмельницького. Жінка, щоб врятувати сина від в’язниці, перерахувала аферистам доволі значну суму.

Пообіді до 56-річної хмельничанки із прихованого номера зателефонував невідомий чоловік і, представившись працівником Державтоінспекції, повідомив про те, що її син став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди, в якій серйозно постраждав пішохід. Щоб не порушувати кримінальне провадження та залагодити усі питання із потерпілим, потрібно терміново перерахувати доволі значну суму на вказаний рахунок.

Спантеличена таким повідомленням жінка, замість того, щоб подзвонити до сина і з’ясувати, що сталося насправді, зібрала вдома усі гроші і через найближчий банківський термінал перерахувала шахраям майже 40 тисяч гривень.

Коли ж хмельничанка дізналася, що у той час, як вона перераховувала гроші для порятунку сина, той спокійно відпочивав удома, одразу ж звернулася по допомогу до справжніх міліціонерів. По даному факту працівники Хмельницького міськвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України і докладають усіх зусиль, щоб вийти на слід зловмисників.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: м. Прилуки: внаслідок ДТП 5 ...

КОМЕНТАРІ