Російський телеканал Lifenews завантажив відео про події у Слов’янську ще напередодні

Російський телеканал Lifenews завантажив відео про події у Слов’янську ще напередодні

22.04.14 12:35 0 607
Російський телеканал Lifenews, який висвітлює події на сході України з позиції лояльності до сепаратистів та прихильників федералізації, завантажив відеосюжет про нічні події у Слов’янську ще напередодні, 19 квітня.

Про це свідчить відео на блозі телеканалу у Youtube.

У відеосюжеті кореспондент, з яким зі студії зв»язуються телефоном, розповідає, що події у Слов»янську на блок-посту відбувалися «близько першої – пів на другу ночі».

Однак дата завантаження відео під ним на відеосервісі Youtube – 19 число. Разом з тим відеоряд сюжету відзнято при денному світлі і вочевидь – вже нагабато пізніше від початку нічних подій із стріляниною.

На сайті ж Lifenews новина з відповідним відеосюжетом розміщена зранку 20 квітня, о 8:53.

Новина на сайті телекану з»явилася зранку 20 квітня.

Зазначимо, за даними МВС України, перестрілка на в’їзді у Слов’янськ біля с. Билбасівка на блокпосту прибічників «Донецької народної республіки» виникла о 2:20.

В СБУ заявили, що в ніч на 20 квітня «озброєні правопорушники та диверсанти, які тероризують місцеве населення у Слов’янську (Донецька обл.) вдалися до цинічної провокації».

«Встановлено, що цієї ночі у Слов»янську не було жодної організації, окрім самих диверсантів та представників криміналітету, яких підтримують та озброюють офіцери ГРУ ЗС РФ. Це підтверджують оперативно-слідчі дії, які здійснюють на місці правоохоронні органи України», – заявили в СБУ.

Українська правда

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Динамо може очолити ...
Наступна новина: Григорій Пустовіт привітав ...

КОМЕНТАРІ