Ужгородські міліціонери викрили злодійкувату дівчину, яка обікрала свого дядька

Ужгородські міліціонери викрили злодійкувату дівчину, яка обікрала свого дядька

22.04.14 17:04 0 635
Кмітливе дівча обікрало свого дядька, скориставшись його банківською картою. Такий вчинок може коштувати дівчині волі.

Днями із заявою до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 48-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив про те, що з його банківської картки зняті гроші. Хто саме заволодів сумою в 11 102 гривень, чоловік не знав.

Вжитими заходами оперативників карного розшуку міськвідділу міліції було встановлено, що до скоєння правопорушення причетна 22-річна племінниця потерпілого. Дівчина частенько навідувалася в гості до свого дядька. Вона знала, що в нього є гроші, він непогано заробляє, а його родина ні в чому собі не відмовляє. Знала навіть, де чоловік ховає банківську картку з грошима, та пін-код до неї. Отож і вирішила цим скористатися.

Того дня дівчина навідалася до родичів зранку. Вдома була лише дружина потерпілого, яка поралася на кухні. Скориставшись зайнятістю тітки, крадійка зайшла у спальню кімнату та викрала з шафи банківську картку. Не гаючи часу, вона поспішила до найближчого банкомату та зняла гроші.

Як повідомляє т.в.о. начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Володимир Кувик, досудовим розслідуванням зібрано достатньо доказів для оголошення підозри правопорушниці у вчиненні нею кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (таємне викрадення чужого майна). Санкція її передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває досудове слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ