Григорій Пустовіт привітав Керуючого Волинською єпархією Української православної церкви митрополита Ніфонта з Днем Тезоіментитства

Григорій Пустовіт привітав Керуючого Волинською єпархією Української православної церкви митрополита Ніфонта з Днем Тезоіментитства

22.04.14 12:43 0 618
У другий день Великодня голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт відвідав святкове Богослужіння у Храмі Всіх святих землі Волинської. Після спільної молитви він привітав Керуючого Волинською єпархією Української православної церкви митрополита Ніфонта з Днем Тезоіментитства.

“Доля дарувала вам активне, багате і цікаве життя. Ваша щира любов до Церкви, Держави, рідної землі, помножена на велике бажання робити людям добро стали запорукою Вашого життєвого успіху. Вам вірять, до Вашої думки прислухаються, у Вас вчаться”, - підкреслив Григорій Пустовіт, вітаючи митрополита Ніфонта.

“Завдяки відданому служінню, доброчинності, праведному життю, Ви маєте глибоку пошану серед людей, даруєте їм не лише знання та досвід, але й тепло своєї душі”, - зазначив голова облдержадміністрації.

“Хай і надалі ваш шлях буде щедрим добром та благополучний прихильністю Небес у щоденній роботі на благо волинян”, - наголосив він.

Григорій Пустовіт також привітав і прихожан Храму Всіх Святих Землі Волинської з Великодніми святами, побажав усім миру, злагоди, здоров'я та добробуту у родинах.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Російський телеканал ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ