Лучани святкують Великдень

Лучани святкують Великдень

22.04.14 12:08 0 742
Нині християни відзначають одне з найбільших свят – Воскресіння Христове.

Уже традиційно у ці світкові дні відбувається багато цікавих подій та заходів, які створюють святковий настрій для лучан та гостей міста.

у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки відбувається святкове мистецьке дійство «Великодня Пасхалія». Захід організовано управлінням культури міської ради.

Участь у святковому концерті беруть хор вихованців Волинської духовної семінарії Волинської Єпархії УПЦ, хор храму «Всіх святих Землі Волинської», вихованці недільної школи Свято-Покровського храму м. Луцька, хор центру християнського виховання дітей та молоді УПЦ КП, фольклорний ансамбль «Зоряниця» Луцької музичної школи № 1 імені Ф.Шопена, фолкльорний гурт «Волинські забавлянки» Луцької музичної школи № 2, ансамбль народної музики «Волиняни» Луцької музичної школи № 3, гурт «Щебетушки», ансамблі «Волиняночка» та «Волинянка», учні та колективи загальноосвітніх шкіл міста.

Творчі колективи виконували пісні та музичні композиції на різноманітну тематику.

Крім того, в Будинку культури мікрорайону Вересневе відбувся міський фестиваль духовного співу «Великодні передзвони».

Також у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки станиця Пласту організувала «Великодні забави для пташат». Це дійство відбувається уже всьоме. Під час заходу навчали робити писанки та підставки під них. Для дітей було організовано ігри та розваги.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Динамо може очолити ...

КОМЕНТАРІ