На Тернопіллі бізнес на крадених яблунях припинили міліціонери

На Тернопіллі бізнес на крадених яблунях припинили міліціонери

22.04.14 09:27 0 593
На Борщівщині міліціонери викрили злодійську групу, яка поцупила близько двох сотень саджанців яблуні з приватних господарств.

До зграї входило п’ятеро осіб. Усі мешканці різних районів Тернопільщини, але доля звела чотирьох чоловіків та молоду жінку на Борщівщині. Якось, мудруючи як підзаробити грошей, один з компанії запропонував навідатися до села Вовківці Борщівського району. Чоловік достеменно знав, що село славиться своїми садами, про це йому якось розповів товариш, який живе там. Саджанці, мовляв, легка здобич, а вторгувати за них можна непогану суму. На цьому й зійшлися.

Як пізніше з’ясували правоохоронці, крадії встигли побувати у трьох приватних господарствах. За перші дві вилазки висмикнули з землі сотню молоденьких яблуньок. Саджанці продали за півціни, на ринку ж одне деревце вартує від 45 гривень і вище, залежно від сорту.

Фінальною для злодійської зграї стала вилазка до саду фермера. Викравши декілька десятків молодих дерев, планували вигідно продати їх. Та планам завадили співробітники Борщівського райвідділу міліції.

Щодо фігурантів справи розпочато кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Сумах призовників ...
Наступна новина: На чверть зросте вартість ...

КОМЕНТАРІ