Василь Хомінець: «Якщо керівники обласних комунальних установ відповідальні, вони отримуватимуть підтримку обласної ради»

Василь Хомінець: «Якщо керівники обласних комунальних установ відповідальні, вони отримуватимуть підтримку обласної ради»

22.04.14 11:27 0 728
Напередодні Великодня голова обласної ради Василь Хомінець, депутати обласної ради Олександр Стадник та Іван Навольський відвідали комунальні заклади Тернопільської обласної ради у Заліщиках. Із великодніми подарунками завітали вони в обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих, дитячий санаторій та багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр. Очільник області побажав усім, хто перебуває у цих закладах, персоналу та керівництву веселих свят, віри, міцного здоров’я та впевненості у тому, що Україна постане вільною великою державою. «Нехай в очах дорослих завжди буде впевненість, а в дитячих – радість, адже не можна допускати, щоб діти дивилися на світ сумними очима», – додав Василь Хомінець.

Пацієнти госпіталю отримали великодні пасочки, для потреб дітей санаторію депутати передали мячі та літературу, великодніми святковими наборами та пральною машиною потішили дітей із навчально-реабілітаційного центру.

Обласні комунальні заклади у Заліщиках отримали подарунки і від обласної організації товариства Червоного Хреста. Її голова Олександра Бригадир передала для потреб закладів миючі засоби.

Голова обласної ради з депутатами мали й іншу місію – ознайомлення із діяльність комунальних закладів, проблемами, які вони мають та можливостями їх вирішення. «Обласна рада повинна володіти повною інформацією з наших установ, знати потреби та проблеми, поспілкуватися з колективами, керівництвом, – наголосив Василь Хомінець. – Наша область, як і держава, зараз перебуває у складних економічних умовах. На комунальні заклади, без сумніву, будуть виділятися кошти з обласного бюджету у повному запланованому обсязі. Бачу, що у Заліщиках відповідальні керівники, які справляються із своїми професійними обов’язками. Більше того, після спілкування із колективами та підопічними переконаний, що справляються вони і з чисто людськими обов’язками. Адже контингент цих закладів непростий – це і старші люди, це і діти з особливими потребами. Проблеми, звичайно, є. Ми їх систематизуємо та працюватимемо над їх подоланням. Найголовніше – керівництво не тільки просто чекає на допомогу, а й саме вишукує шляхи вирішення питань. Такі керівники зараз потрібні».

Василь Хомінець також зазначив, що планує об’їхати усі комунальні заклади та установи області.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині під час ...
Наступна новина: Користувачі інтернету ...

КОМЕНТАРІ