В Луцьку на минулому тижні ЖКП № 11 здійснювало ремонт каналізаційних мереж

В Луцьку на минулому тижні ЖКП № 11 здійснювало ремонт каналізаційних мереж

23.04.14 11:31 0 756
Про це повідомляє головний інженер ЖКП № 11 Валентин Ярмолюк. «На вул. Гордіюк, 4а невідомі особи викрали частину діючої чавунної каналізаційної труби (6 м). Тож працівники підприємства замінили її заміну. Також ремонт каналізаційної мережі здійснили у житлових будинках на вул. Гордіюк, 29 (І під’їзд) та вул. Гордіюк, 10 (ІІІ під’їзд)», - розповідає він.

Часто мешканці будинків побутовим сміттям засмічують труби, тож часто доводиться здійснювати відкачку води, аби каналізаційна мережа функціонувала в нормальному режимі. Такі роботи здійснили на вул. Зацепи, 3.

«На вул. Федорова, 3 минулого тижня замінили трубу опалення (від підвалу до квартири № 62), на Кравчука, 11 – здійснено замінену стояка холодної води (між квартирами № 15 і 19)», - інформує Валентин Ярмолюк.

За його словами, вже завершили ремонт І-го під’їзду на вул. Конякіна, 29. У І-му під’їзді житлового будинку на вул. Кравчука, 11 працівники ЖКП № 11 встановили обраму входу в під’їзд, а також пофарбували частину фасаду та вхідні двері.

Продовжуються роботи з ремонту та фарбування дитячого обладнання на прибудинкових територіях, що обслуговує підприємство. Такі роботи здійснено на вул. Конякіна, 10а, 12а, Гордіюк, 10.

Також тривають роботи з ремонту решіток входу в підвал. Зокрема, у житловому будинку на Конякіна, 12 б пофарбували решітку входу в підвал, на вул. Гордіюк, 10 здійснили фарбування вхідного козирка у І під’їзді, а також решітку вхідних дверей.

Фарбування металевих решіток на приямках та металевого козирка здійснювали у житлових будинках на вул. Гордіюк 4а, 8, Наливайка, 2, 6.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: О. Турчинов: Головне ...

КОМЕНТАРІ