О. Турчинов: Головне завдання Антитерористичної операції – захистити людей

О. Турчинов: Головне завдання Антитерористичної операції – захистити людей

23.04.14 11:45 0 640
Головне завдання Антитерористичної операції – захистити людей. Про це в інтерв’ю телеканалу “Україна” заявив Голова Верховної Ради України, в. о. Президента України Олександр Турчинов у неділю.

За його словами, головна складність Антитерористичної операції полягає в тому, що терористи ховаються за спинами людей.

“Терористи, які зі зброєю захоплюють адміністративні будівлі, ховаються за спини людей, обдурених російською пропагандою, та тих, які знаходяться у полоні своїх ілюзій і просто втягнені у ці надзвичайно небезпечні як для країни, так і для регіону процеси”, - пояснив керівник Парламенту.

Він наголосив, що Антитерористичну операцію “спеціалісти проводять надзвичайно відповідально”. “Їх багато хто критикує за те, що вони діють нерішуче, але це не нерішучість - це відповідальність за життя людей. Тому що головне завдання - захистити людей. Захистити від величезної кількості зброї та від тих, хто цю зброю взяв”, - сказав О. Турчинов, додавши, що більшість людей, які були затримані Національною гвардією в Маріуполі - це люди, які вже мали судимість та притягались раніше до кримінальної відповідальності.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ