У Львівській області червоноградські правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно 50-річного крадія

У Львівській області червоноградські правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно 50-річного крадія

23.04.14 08:03 0 730
Червоноградські правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно 50-річного місцевого мешканця, котрий вчиняв крадіжки з дачних кооперативів громадян.

У Червоноградський міський відділ міліції надійшло повідомлення від 34-річного місцевого мешканця, котрий повідомив, що близько другої години ночі на одному з дачних кооперативів міста він виявив громадянина, який на його думку вчинив крадіжку з його дачного будинку. Чоловік повідомив, що на території дачного кооперативу вже скоювались крадіжки, в тому числі і з його дачі. Цієї ночі він викрив підозрілого чоловіка.

«Встановлено, що зловмисником виявився 50-річний місцевий мешканець, який зловживає спиртними напоями. Зловмисник повідомив, що він скоїв крадіжку у даному будинку та прийшов за викраденим майном, яке заховав на території кооперативу. Окрім того, встановлено, що чоловік аналогічним чином скоїв ще декілька крадіжок з дачного кооперативу», - повідомив слідчий Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області лейтенант міліції Руслан Кравець.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ