На дні ужгородського кар'єру дайвер-любитель знайшов незвичну знахідку

На дні ужгородського кар'єру дайвер-любитель знайшов незвичну знахідку

23.04.14 10:44 0 720
Ужгородські міліціонери з’ясовують походження предметів зовні схожих на зброю, які виявив на дні ужгородського кар’єру дайвер-любитель під час пірнання.

Днями по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 33-річного мешканця міста про те, що на дні кар’єру в одному з мікрорайонів Ужгорода, виявив предмети зовні схохі на зброю.

На місце події виїхали керівництво та слідчо - оперативна группа міськвідділу міліції. З’ясувалося, що дайвер-любитель пірнаючи під воду на глибині близько 14 мертів кар’єру виявив зброю вкриту корозією .

Дані предмети в присутності понятих було вилучено, опечатано та направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі, працівниками міськвідділу проводиться перевірка. Міліціонери з’ясовують звідки взялася зброя на дні водоймища та ймовірного власника.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Москві зустрічаються ...
Наступна новина: На Дніпропетровщині ...

КОМЕНТАРІ