Хотинські міліціонери повернули буковинцю викрадений скутер

Хотинські міліціонери повернули буковинцю викрадений скутер

24.04.14 17:41 0 669
У Великодню ніч у 20-річного мешканця села Маленці Хотинського району Чернівецької області викрали моторолер вартістю півтори тисячі гривень.

Хлопець разом із двома друзями йшли селом. У скутері закінчилося паливо, тож власник котив його перед собою. Побачивши в одному із гаражів світло, молодики кинулися туди з надією, що зможуть позичити бензин. Але натомість отримали проблеми.

В гаражі перебувало четверо молодих людей, котрі вже спішно відзначали Великдень, розпиваючи спиртні напої. Навіть не дослухавши до кінця прохання хлопців, затіяли з ними сварку. Молодики ж вирішили не конфліктувати та пішли звідти.

Через деякий час вони помітили, що за ними їде автомобіль. Хлопці, злякавшись, покинули серед дороги скутер та сховалися. А інтуїція не підвела. В авто сиділи їх нетверезі «знайомі». Покружлявши недовго навколо моторолера, один із хлопців забрав транспортний засіб, і молодики зникли з місця події.

Хлопці звернулися до міліціонерів за допомогою. І вже зовсім скоро кривдника було знайдено, а скутер повернуто власнику. Відомо, що зловмиснику 24 роки, він також є жителем села Маленців.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині віталій ...
Наступна новина: Львівщина: у 2014 році від ...

КОМЕНТАРІ