Уламки фари і залишки автомобільної фарби підказали буковинським міліціонерам, хто травмував пішохода…

Уламки фари і залишки автомобільної фарби підказали буковинським міліціонерам, хто травмував пішохода…

24.04.14 18:25 0 601
Пізнього вечора у пасхальний день (20.04.2014) в місті Сторожинці Чернівецької області невідомий автомобіль наїхав на пішохода. Про дорожньо-транспортну пригоду міліцію телефоном повідомив мешканець райцентру.

Слідчо-оперативна група Сторожинецького районного відділу внутрішніх справ та працівники УДАІ негайно відреагували на тривожний виклик. Під час детального огляду місця ДТП правоохоронці знайшли уламки скла від автомобільної фари, які, за версією фахівців, могли належати «четвірці», «п’ятірці», або «сімці» з сімейства автомобілів «ВАЗ».

При огляді потерпілого — 44-річного сторожинчанина, госпіталізованого до районної лікарні з розбитою головою, травмованими ногами — на його одязі було також виявлено залишки автомобільної фарби білого кольору.

Ретельно організовані пошуки «по гарячих слідах» невідомого водія, який керував «білим авто моделі «ВАЗ», незабаром дали результат. На одному з подвір’їв увагу працівників ДАІ привернув «ВАЗ-21053» білого кольору, залишений одразу біля порогу будинку. У авто було розбите лобове скло і фара. 21-річний мешканець села Старі Бросківці зізнався, що саме він перебував за кермом та допустив наїзд на пішохода. Громадянину доведеться відповідати за скоєне згідно закону. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

СЗГ України

в Чернівецькій області

(за матеріалами прес-служби УДАІ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ