Міліція Буковини: Візитка дільничного має бути у кожному домі!

Міліція Буковини: Візитка дільничного має бути у кожному домі!

24.04.14 19:43 0 752
У цьому переконані як правоохоронці, так і громадяни. Адже візитка із контактами дає змогу безпосередньо звернутися до свого дільничного, а йому, у свою чергу, оперативно відреагувати на повідомлення.

Уже декілька років поспіль на території Буковини тривають профілактичні заходи, спрямовані на налагодження взаємодії міліції з населенням. Дільничні інспектори УМВС України в Чернівецькій області відвідують громадян за місцем проживання, спілкуються з ними та вручають візитки зі своїми контактними даними.

Нині в Чернівецькій області нараховується 250 дільничних. Кожен з них має у своєму обслуговуванні територію з чисельністю населення близько 4 тисяч осіб. Робота дільничних інспекторів міліції – одна з найважливіших і найвідповідальніших в охороні громадського порядку. Тому громадяни мають бути з ним завжди на прямому зв’язку.

Також із контактною інформацією про свого дільничного, громадяни можуть ознайомитись на офіційному сайті УМВС України в Чернівецькій області у розділі «Ваш дільничний» ( http://mvs.gov.ua/mvs/control/chernivtsi/uk/publish/article/89061).

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі на Великдень ...
Наступна новина: Цього тижня можуть ...

КОМЕНТАРІ