Чернівецькі правоохоронці встановили особу крадія мобільного телефону

Чернівецькі правоохоронці встановили особу крадія мобільного телефону

24.04.14 17:11 0 645
Пристрій 19-річний буковинець викрав прямо із спеціалізованого магазину. Скористався зловмисник моментом, коли увагу продавців відволікали справжні покупці.

Сам хлопець родом із Сокирянського району, але має родичів у Путильському. Тож коли повертався із гостин додому, вирішив під час зупинки рейсового автобусу у Вижниці прогулятися містом.

Увагу молодика привернув магазин мобільних телефонів. Він зайшов всередину та почав розглядати асортимент. У приміщенні було багато людей, продавці-консультанти показували їм мобільні телефони. Зловмисник побачив на столі декілька коробок із гаджетами та, скориставшись тим, що люди були захоплені розмовою, просто взяв одну із них та спокійно вийшов із магазину, - повідомив начальник Вижницького райвідділу Петро Токар.

Далі хлопець повернувся у автобус, а приїхавши додому, заховав телефон. Адже був певен, що батьки будуть запитувати, звідки обнова та, дізнавшись правду, змусять повернути гаджет. Тож він поїхав на роботу до Кіровограду і вже аж після повернення із заробітків, витягнув із схованки мобільник. Мовляв, купив його на чесно зароблені гроші.

Однак, довго насолодитися новим телефоном йому не вдалося. Правоохоронці одразу ж вийшли на слід та викрили зловмисника. Йому оголошено про підозру у скоєнні правопорушення за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Також міліціонери встановили, що 19-річний молодик вже притягався раніше до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ