У минулому році на Волині амбулаторно проліковано понад 40 тисяч ветеранів війни

У минулому році на Волині амбулаторно проліковано понад 40 тисяч ветеранів війни

24.04.14 18:16 0 640
Під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта обговорювали стан медичного забезпечення ветеранів війни області. Про це доповів заступник начальника управління охорони здоров’я ОДА Іван Грицюк.

За його словами, медична допомога ветеранам війни надається усіма лікувальними закладами для дорослих, диспансерний нагляд здійснюється центрами первинної медико-санітарної допомоги, а стаціонарне лікування - обласним госпіталем для інвалідів війни, центральними районними та міськими лікарнями, обласною лікарнею та спеціалізованими обласними закладами.

На початок 2014 року на диспансерному обліку в лікувально-профілактичних закладах перебувало 40 685 ветеранів війни. Усі вони упродовж минулого року були амбулаторно проліковані. На стаціонарному ж лікуванні перебував кожен третій.

Понад 4 тисячі ветеранів лікувалися у Волинському обласному госпіталі інвалідів війни. 1300 з них минулоріч там здійснили зубопротезування, а 127 – отримали слухові апарати. Разом з тим, госпіталь потребує оновлення обладнання, зокрема вкрай необхідним є придбання нового рентген устаткування.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі Олег Сиротюк ...

КОМЕНТАРІ