Тарас Яковлев візьме участь у зустрічі «Енерджі Сітіз» у Брюсселі (Королівство Бельгія)

Тарас Яковлев візьме участь у зустрічі «Енерджі Сітіз» у Брюсселі (Королівство Бельгія)

24.04.14 19:15 0 627
23-25 квітня 2014 року відбудеться щорічна зустріч «Енерджі Сітіз» у Брюсселі (Королівство Бельгія). Зустріч організовується для міських голів або їх заступників міст-підписантів Угоди Мерів, які подали свої Плани дій зі сталого енергетичного розвитку, що включають заходи, пов’язані з центральним опаленням. Навчальний візит надасть учасникам можливість отримати уявлення про стратегію центрального опалення та її інтеграцію в План дій зі сталого енергетичного розвитку міста, ознайомитися з місцевими стратегіями у сфері енергетики та ефективного використання відновлювальних джерел енергії, а також обмінятися досвідом з питань сталого енергетичного розвитку, що сприятиме покращенню якості життя у містах.

Від Луцької міської ради участь у заході візьме заступник міського голови Тарас Яковлев.

Довідка:

Енерджі Сітіз – це Європейська асоціація місцевих органів влади, які об'єднались для зміцнення своїх позицій в області сталої енергетики. Дана Асоціація була створена у 1990 році і в даний час налічує більш ніж 1000 великих і малих міст в 30 країнах. Офіційні представництва Енерджі Сітіз знаходяться у Брюсселі (Королівство Бельгія) та Безансоні (Французька Республіка).

Угода мерів – це масштабна ініціатива Європейських міст, котра залучає місцеві та регіональні органи влади до управління процесами сталого енергетичного розвитку та захисту клімату. Вона ґрунтується на добровільних зобов'язаннях міст-учасників Угоди мерів скоротити викиди CO2 щонайменше на 20%, шляхом впровадження енергоощадних заходів та використання поновлюваних джерел енергії.

План дій для сталого енергетичного розвитку міста Луцька до 2020 року (ПДСЕР) було підготовлено і поданоУгоді мерів на затвердження у 2012 році.

Даний План є головним стратегічним документом, який показує, яким чином місто планує зменшити викиди парникових газів до 2020 року, впливаючи цим на глобальне потепління в світі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ