В Луцьку у Територіальному центрі соціального обслуговування відбулася Великодня зустріч з кримчанами

В Луцьку у Територіальному центрі соціального обслуговування відбулася Великодня зустріч з кримчанами

24.04.14 19:20 0 633
У Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька за участю представників влади та волонтерів відбулася відкрита зустріч з нагоди Великодніх свят для осіб, які приїхали з Автономної республіки Крим та міста Севастополь до Луцька. Її організували активісти Громадського сектору Волині.

Для гостей накрили святковий стіл, за яким у неформальній обстановці лучани розповідали про великодні традиції, які побутують на Волині. Їх привітала директор Територіального центру соціального обслуговування Галина Шатецька.

Заступник директора департаменту соціальної політики Тетяна Корецька розповіла про координаційну раду, яку створено при департаменті. Вона повідомила, що станом на сьогоднішній день у єдиному реєстрі Центру 49 осіб, які прибули з території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя до Луцька. Найчастіше вони звертаються з питань поновлення документів та державних соціальних виплат, працевлаштування, забезпечення їхніх дітей дитячими садками.

Гостей з Криму почастували пасхальними стравами та пасками. Також їм вручили набори медів, які передали волинські бджолярі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ