Смт Маневичі: в рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» рятувальники провели навчальний урок для школярів

Смт Маневичі: в рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» рятувальники провели навчальний урок для школярів

24.04.14 17:24 0 648
На Волині рятувальники ефективно проводять навчання молоді правилам безпеки життєдіяльності у формі гри із тематичним навантаженням.

В рамках Всеукраїнської громадської акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» працівники державної пожежно-рятувальної частини №13 селища Маневичі організували та провели для школярів навчально-виробничого комплексу «Маневицька ЗОШ І-ІІІ ст. № 2 - гімназія ім. А.П. Бринського» урок безпеки.

Спочатку працівники ДСНС розповіли учням основні правила поведінки для запобігання пожеж та порядок дій під час виникнення різних надзвичайних ситуацій.

Після теоретичної частини вихованцям закладу вогнеборці показали можливості пожежно-рятувальної техніки та рятувального обладнання, розповіли про їх призначення, продемонстрували різні методи гасіння вогню, у тому числі гасіння водяними стволами та вогнегасниками, а також способи рятування людей за допомогою мотузки.

Наприкінці заходу кожен учень мав змогу приміряти бойовий одяг та уявити себе справжнім рятувальником у кабіні пожежного автомобіля.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 24 квітня о 12:00 в ...

КОМЕНТАРІ