Євген Мельник скерував депутатський запит щодо якості природного газу, котрий постачається на Волинь

Євген Мельник скерував депутатський запит щодо якості природного газу, котрий постачається на Волинь

24.04.14 16:54 0 694
17 квітня 2014 року народний депутат України від ВО "Свобода" Євген Мельник скерував депутатський запит Прем'єр-міністрові України щодо якості природного газу, який постачається споживачам Волинської області для побутових потреб.

За словами націоналіста, до нього надходять численні скарги від виборців 19-го мажоритарного округу на якість природного газу.

"У своїх зверненнях громадяни акцентують увагу на тому, що опалюють безперестанку свої будинки чи квартири, але бажаної тепловіддачі так і не отримують і стверджують, що ще 10 років тому на опалення їхніх помешкань та приготування їжі необхідна була набагато менша кількість газу ніж та, яка необхідна в останні роки. Споживачі, особливо із сільської місцевості, зауважують, що через неякісний газ швидко виходять із ладу імпортні котли, які дуже чутливі до різних домішок. При цьому газові лічильники справно нараховують куб за кубом, але бажаної тепловіддачі немає.

Як відомо, параметри газу контролюються місцевими управліннями газового господарства на основі лабораторних даних НАК "Нафтогаз України". Тобто контроль за якістю газу з боку споживача відсутній", - наголосив Євген Мельник.

У зв'язку з цим свободівець просить голову уряду провесті незалежну експертизу якості природного газу, який постачається споживачам Волинської області. В разі встановлення фактів відхилення параметрів газу від встановленої норми, відповідно до порядку відшкодування збитків, зобов'язати газопостачальні підприємства Волині здійснити перерахунок розміру плати за газопостачання.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ