Луцьк: депутати підтримали проект рішення щодо обмеження продажу алкогольних напоїв на території міста

Луцьк: депутати підтримали проект рішення щодо обмеження продажу алкогольних напоїв на території міста

24.04.14 18:11 0 637
Відповідний проект рішення розглянули під час засідання постійної депутатської комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Відповідно до цього документу пропонується заборонити на території міста з 01 червня цього року продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів в об’єктах торгівлі та на винос у закладах ресторанного господарства з 22.00 до 08.00 години (крім продажу тютюнових виробів) та у розміщених в радіусі 100 метрів від головного входу в приміщення загальноосвітніх навчальних закладів.

За словами начальника управління розвитку підприємництва та реклами Олександра Козлюка, попередньо рішення про обмеження продажу алкогольних напоїв вже було, це ж дозволить охопити всі об’єкти торгівлі. Також ухвалення відповідного проекту рішення покращить стан громадського порядку на території міста в нічний період доби. Попередньо документ пройшов необхідну регуляторну процедуру, зокрема, публікувався у газеті «Луцький замок», а також на цю тему відбувався «круглий стіл». На переконання мешканців міста, контролюючих органів, представників громадського об’єднання Народна Самооборона, доцільним є саме такий час обмеження.

Після обговорень депутати підтримали запропонований проект рішення.

Окрім цього, підтримали проекти рішень «Про сплату за тимчасове сплату за тимчасове користування місцями розміщення засобів зовнішньої реклами на опорах контактної мережі Луцького підприємства електротранспорту та опорах мережі зовнішнього освітлення», «Про внесення в додаток до рішення міської ради від 29.11.2013 № 48/24 «Про затвердження плану діяльності із підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік», «Про затвердження статуту комунального підприємства «Зелене господарство м. Луцька» в новій редакції», «Про затвердження статуту КП «Луцький зоопарк» в новій редакції» та інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лісівники Львівщини ...
Наступна новина: Чернігівські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ