Луцьк: секретар міської ради Сергій Григоренко взяв участь у відкритті галереї мистецтв «Арт-кафедра»

Луцьк: секретар міської ради Сергій Григоренко взяв участь у відкритті галереї мистецтв «Арт-кафедра»

24.04.14 18:37 0 683
В спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті» відбулося відкриття галереї мистецтв «Арт-кафедра». Участь у заході взяв секретар міської ради Сергій Григоренко.

Ініціатором і організатором створення галереї мистецтв «Арт-кафедра» виступив СОК «Адреналін Сіті» за підтримки Луцького художнього музею. За словами ініціаторів проекту, його метою є формування культури мистецтва та розвитку естетичного смаку громадськості.

Розпочала роботу нова галерея мистецтв виставкою «Творчість на перетині епох». На експозиції роботи представили художники Валентин Кирилков, Микола Кумановський, Наталя Кумановська, Галина Івашків, Оксана Ядчук-Мачинська, Сергій Корсай, Микола Ковальчук, Генадій Юрьєв.

Керівник медіа-холдингу «Сім’я і дім» Іван Корсак та керуючий партнер галереї мистецтв Леся Корсак розповіли присутнім про те, як виникла ідея створення «Арт-кафедри», її мету та завдання, які вони ставлять перед собою реалізовуючи цей проект.

Під час відкриття нового осередку культури у нашому місті секретар міської ради Сергій Григоренко привітав присутніх із цією подією від себе особисто, міського голови Миколи Романюка та усього депутатського корпусу міської ради. « багато говорять про необхідність зближення України з Європейським Союзом. Що таке Європа – це справно платити податки, неухильно виконувати закони, підтримувати чистоту у своєму місті, відкривати такі заклади культури. Родина Корсаків наближає нас до Європи. З ім’ям Івана Корсака пов’язано багато успішних проектів – це і газета «Сім’я і дім», яка має особливий формат, це і радіо «СіД», це і спортивно-оздоровчий комплекс «Адреналін Сіті». Тобто усе, чого торкається рука родини Корсаків, має свої особливості», – зазначив він.

За словами секретаря міської ради, зараз «Адреналін Сіті» є сучасним спортивним комплексом, який став улюбленим місцем відпочинку та активного проведення дозвілля багатьох лучан. «Ви перетворили закинуті приміщення у місце спорту та розваг. І ось тут виникло таке чудове місце, де до сьогоднішнього дня можна було розважитися фізично, а від нині ще й інтелектуально відпочити. Ідея дуже цікава. Це майданчик, де митці можуть показати свою творчість та продати власні вироби, а ми насолодитися їхньою творчістю. Видно, що у цей проект ви вклали душу», – наголосив Сергій Григоренко.

Також він побажав Івану Корсаку та його рідним успіху в реалізації нових ідей та задумів, які зроблять наше місто ще кращим та цікавішим.

Потому Сергій Григоренко та керуючий партнер галереї мистецтв Леся Корсак перерізали символічну червону стрічку.

Для учасників заходу директор Луцького художнього музею Зоя Навроцька провела екскурсію нововідкритою галереєю та розповіла про картини, які представлені в експозиції.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Попередня новина: Представники збірної ...
Наступна новина: Віктор Кібляр розповів про ...

КОМЕНТАРІ