Українці – щира нація

Українці – щира нація

24.04.14 18:48 0 736
Останніми роками доводилося чути, що українці не дружні, зрадницькі і живуть за принципом "моя хата з краю". Десятиліттями нашій нації нав'язували комплекс неповноцінності та спонукали відцуратися свого козацького роду, історії, героїв, культури… Таким чином нищили націю і намагалися виховати новітніх яничар. Але всі ці потуги виявилися марними. Події останнього часу показали, що українці завжди були єдині та нероздільні. Такими вони є і зараз.

Коли почалась військова агресія в Криму зі сторони "старшого брата", тільки в Ківерцівському районі за декілька днів понад двадцять сімей зголосилися прийняти людей з півострова незалежно від національності, віросповідання, мови тощо.

Ще одним прикладом щирості нашої нації є збір харчів для військовослужбовців. Акція розпочиналася як одноденна, але її ефективність вразила. Місцеві зібрали приблизно 8 тонн харчів, які фермер з міста Рожище Руслан Хомич доставив на Перекоп. Люди почали виявляти бажання допомогти нашій армії, яку 23 роки чиновники наполегливо намагалися знищити. Тож згодом в Ківерцях представники ВО "Свобода" створили стаціонарний пункт для прийому харчів. Жителі міста, громадські організації та релігійні громади підключилися до спільної справи і почали допомагати. Сільські та селищні голови у своїх населених пунктах збирали і доставляли в пункт прийому харчі і необхідні речі. Деякі сільські ради привозили допомогу по кілька разів.

За короткий термін зібрали понад 40 тонн харчів і відвантажили на різні військові частини. Майже 6 тонн відвезли до Володимир-Волинської танкової частини, 2,5 тонни на прикордонну частину 77/91, що в Луцьку на вулиці Стрілецькій. Також 4 тонни доправили на прикордонну заставу в Дольськ, що на кордоні з Білоруссю.

Харчів прибувало настільки багато, що вирішили відправити 20-ти тонну вантажівку на Херсонщину, туди де найбільша потреба. Свободівці зв'язалися з полковником з Чорноморського прикордонного округу Андрієм Базаном, який скоординував вантаж і розділив його на дві частини Миколаївської 04/09 та Херсонської 27/38 областей. Підприємці безкоштовно надали транспорт та забезпечили пальним для доставки, а також за благодійні кошти закупили необхідні речі та засоби гігієни.

Десяток сімей, які прибули з Криму, отримали харчову допомогу і були вражені нашою "бандерівською гостинністю". Нація вкотре довела, що є боголюбивою, щирою, нероздільною і готовою поділитись останнім, бо такі ми є – справжні українці.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 24 квітня 2014 року у ...
Наступна новина: На Тернопіллі леонід Бицюра ...

КОМЕНТАРІ