В Закарпатській області загорання автомобіля виникло в наслідок -- дитячих пустощів з сірниками

В Закарпатській області загорання автомобіля виникло в наслідок -- дитячих пустощів з сірниками

24.04.14 19:20 0 628
Днями, близько 18-ї години до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від диспетчера пожежної частини про те, що в гаражному приміщенні по вулиці Загорській в Ужгороді виникло загорання.

На місце події негайно виїхала слідчо - оперативна група міськвідділу міліції. Встановлено, що в гаражному приміщенні горить автомобіль «ЗАЗ-968», який належить 39-річному ужгородцю. Загоряння якого виникло внаслідок, підпалу. Вогонь пошкодив автомобіль та дах гаражу. На щастя ніхто не постраждав.

Вжитими заходами працівників сектору кримінальної міліції у справах дітей спільно з дільничними інспекторами Ужгородської міліції було встановлено, що до скоєння даного правопорушення причетний 10-річний школяр, який живе неподалік. Хлопчина проник всередину гаражного приміщення через пошкоджений кут задньої стінки гаража, щоб погратися в салоні автомобіля. Грався з сірниками. Підпалив бумагу, внаслідок чого загорівся й салон автівки. Перелякавшись, що накоїв малолітній покинути палаючий салон та побіг додому. Про свої пустощі нікому нічого не казав, аж поки не прийшли міліціонери.

Наразі дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Міліціонери просять усіх, хто в своїх родинах має дітей бути дуже пильними, не допускати пустощів дітлахів із сірниками чи запальничками. Та ховати в недоступні для дітей місця усі прилади та сірники, які можуть призвести до пожежі.

Навчіть своїх дітей, що маленька необережність може привести до великої біди

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області 27 ...
Наступна новина: В Луцьку у Територіальному ...

КОМЕНТАРІ