Закарпаття: на Виноградівщині троє неповнолітніх на Великдень отруїлись алкоголем

Закарпаття: на Виноградівщині троє неповнолітніх на Великдень отруїлись алкоголем

24.04.14 17:06 0 633
Причиною правопорушень та інших надзвичайних пригод дуже часто стає зловживання алкоголем. Та навіть якщо особи, що зловживають оковитою, і не фігурують в кримінальних хроніках, вони завдають непоправної шкоди своєму здоров’ю. Особливо це стосується неповнолітніх.

На Великодні свята у Виноградівському районі алкоголем отруїлися троє підлітків. Ввечері 20 квітня в реанімаційне відділення Виноградівської райлікарні каретою швидкої медичної допомоги було доставлено 16-річну дівчину. Медики діагностували в неї гостре отруєння алкоголем. Зі слів друзів, дівчина святкувала в себе вдома день народження, випила горілки, після чого їй стало погано.

Аналогічні випадки сталися 21 та 22 квітня. В цих випадках 10- та 13-річний хлопчаки теж опинилися на лікарняних ліжках з діагнозом «гостре алкогольне отруєння». Як і в першому випадку, діти випили алкоголь, після чого їм стало зле.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини та причини даних випадків та вирішується питання про притягнення батьків до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: подяка!
Наступна новина: Леапаї: Володимир Кличко ...

КОМЕНТАРІ