Ужгородські оперативники спіймали крадія картриджів для гоління

Ужгородські оперативники спіймали крадія картриджів для гоління

24.04.14 17:46 0 641
Працівники кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського міськвідділу міліції по гарячих слідах знайшли злодія, який викрав шість картриджів до гоління з супермаркету Ужгорода. За це йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Вечірньої пори із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 32-річна контролер одного з супермаркетів Ужгорода, жителька району. Жінка повідомила, що під час перевірки наявності товарів вона виявила відсутність шістьох картриджів до бритви «Gillette». Сума завданого збитку становить 364 гривні.

Міліціонери встановили, що правопорушення скоїв 29-річний мешканець міста. Свій вчинок чоловік пояснив тим, що у нього не було грошей на покупку. Конче потрібно було поголитися, тож вирішив піти до супермаркету, поблизу якого живе, та «позичити» необхідне... Магазин великий, товару багато та й покупців немало, тож подумав, що ніхто не помітить відсутність товару та не дізнається, чиїх це рук справа...

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Відповідно до санкції статті, на правопорушника чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині голова ...
Наступна новина: Правоохоронці в черговий ...

КОМЕНТАРІ