Хмельниччина: на Деражнянщині 17-річний парубок обікрав самотню бабусю

Хмельниччина: на Деражнянщині 17-річний парубок обікрав самотню бабусю

24.04.14 19:01 0 588
Хлопець раніше допомагав 92-річній пенсіонерці по господарству і знав, де вона ховає свої заощадження.

Парубок виховувався у багатодітній родині, тож не відмовлявся, коли випадала нагода підзаробити. Не раз допомагав потерпілій по господарству, за що вона йому справно платила.

У день скоєння крадіжки хлопець прийшов спочатку позичити грошей у бабусі, і та без проблем дала йому 50 гривень. Але того, очевидно, йому виявилось замало, тож через кілька годин, коли уже почало сутеніти, парубок знову повернувся до будинку пенсіонерки і чимдуж почав гамселити у двері, та хазяйка йому вже не відчинила.

Очевидно, гроші йому були конче потрібні — хлопець обійшов будинок з іншого боку і, видавивши віконну раму, заліз всередину. Він знав, що саме в цій кімнаті хазяйка зберігає гроші. Злодій без проблем відшукав у шафі бабусині заощадження, забрав близько 700 гривень і таким же чином через вікно виліз назад.

Пенсіонерка, яка дивилась у сусідній кімнаті телевізор, навіть не почула, що в її будинку знаходиться непроханий гість. Коли ж виявила зникнення грошей, одразу звернулася до місцевого райвідділу міліції. Завдяки допомозі сусідів, які бачили парубка, що тинявся попри будинок, крадія затримали впродовж кількох годин. Трохи більше 200 гривень він уже встиг витратити на власні забаганки, решту ж повернули власниці.

Як повідомив начальник Деражнянського РВ УМВС Віктор Шуляренко, неповнолітньому зловмиснику уже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: На території України ...

КОМЕНТАРІ