На Хмельниччині рятувальники взяли участь у відкритті туристичного сезону

На Хмельниччині рятувальники взяли участь у відкритті туристичного сезону

24.04.14 16:46 0 625
23 квітня в обласному центрі відкрився літній туристичний сезон під гаслом «Відпочиваймо. Подорожуймо. Пізнаваймо.». Для гостей міста організатори приготували екскурсії, ярмарки та численні виставки. Не оминули поза увагою цю подію і рятувальники, які на майдані біля кінотеатру ім. Шевченка розгорнули стенд-презентацію про діяльність виставки пожежно-рятувальної служби ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Завідуюча Виставки Валентина Ларіна, знайомила подолян із історичним минулим пожежно-рятувальних формувань на теренах Хмельниччини, а також із сучасністю пожежно-рятувальної служби.

- Виставка, що розпочала свою діяльність 22 січня 1999 року, - розповідає Валентина Ларіна, - постійно розвивається, поповнюється новими експонатами та експозиціями. Зокрема, до 28-ї річниці аварії на ЧАЕС відкриється «Музей пам’яті героїв Чорнобиля», де відвідувачі матимуть нагоду згадати подвиг ліквідаторів наслідків страшної катастрофи, а також ознайомитись з історичними документами тощо.

Після презентацій на концертному майданчику біля кінотеатру розпочалась музична програма муніципального естрадно-духового оркестру та творчих колективів міста.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині за ...
Наступна новина: Україна хоче європейської ...

КОМЕНТАРІ