Хмельницька область: вогнеборці провели спільні тактичні навчання з працівниками лісництва

Хмельницька область: вогнеборці провели спільні тактичні навчання з працівниками лісництва

24.04.14 17:18 0 741
Днями вогнеборці 11-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Деражня разом із лісниками навчались ліквідовувати умовну пожежу в лісовому масиві СЛКП «Флора» поблизу с. Слобідка у ході пожежно-тактичного навчання. За тактичним задумом, внаслідок необережного поводження з вогнем виникла пожежа, що на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів поширилась площею 150 кв. м.

Під час навчання перевірено оперативне реагування добровільної пожежної дружини СЛКП «Флора», 11-ї державної пожежно-рятувальної частини та служб цивільного захисту району щодо дій за призначенням під час ліквідації умовної лісової пожежі.

На території Білогірської селищної ради в с.Тростянка вогнеборці 24-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Білогір’я взяли участь у спільних пожежно-тактичних навчаннях з працівниками Білогірського лісництва Ізяславського лісового господарства. Під час навчання рятувальники тренувались ліквідовувати умовну лісову пожежу, що призвела до знищення кущових насаджень та трави.

У ході навчань вогнеборці та працівники лісових господарств вдосконалили навички своєчасного реагування на ліквідації пожеж у лісах, торфовищах і сільгоспугіддях, що можуть виникнути в літній пожежно-небезпечний період.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Чому ...
Наступна новина: В Луцьку кризовим сім’ям ...

КОМЕНТАРІ