На Хмельниччині міліціонери затримали кримінальний дует, члени якого впродовж однієї ночі здійснили цілу серію крадіжок

На Хмельниччині міліціонери затримали кримінальний дует, члени якого впродовж однієї ночі здійснили цілу серію крадіжок

24.04.14 18:50 0 620
Працівники Ізяславського райвідділу міліції по «гарячих слідах» затримали двох чоловіків, які впродовж кількох годин обікрали чотири автомобілі.

Посеред ночі до Ізяславського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителів районного центру, які стали випадковими свідками злочинних діянь кримінального дуету. На виклик одразу виїхала слідчо-оперативна група, члени якої, маючи інформацію про автомобіль, на якому пересуваються зловмисники, швидко вийшли на його слід і розпочали переслідування. Перехопили автомобіль крадіїв поблизу одного із сіл сусіднього Шепетівського району.

У зловмисників вилучили чотири автомагнітоли, домкрат, запаску та інші дрібні речі, а також документи, викрадені з одного із автомобілів.

Крадіями виявились двоє 28-річних жителів міста Шепетівка, які раніше уже притягувались до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Пересувались злодії на таксі, яке належить одному із них.

За словами начальника Ізяславського РВ УМВС Андрія Шкраби, цього разу підозрюваним доведеться відповідати згідно ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Питання оформлення та ...
Наступна новина: 30,3 млн грн субвенції ...

КОМЕНТАРІ