У Києві вже зареєстровані 1,8 тис. біженців з Криму

У Києві вже зареєстровані 1,8 тис. біженців з Криму

24.04.14 17:07 0 674
У Києві зареєстрували 1,8 тис. мешканців Криму, які у зв’язку з нестабільною ситуацією в регіоні прибули до столиці з метою тимчасового проживання.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу КМДА.

Загалом щодня до Міського координаційного центру із вирішення питань, пов’язаних із розміщенням та життєзабезпеченням мешканців Автономної Республіки Крим, які виявлять бажання прибути в столицю у зв’язку з нестабільною ситуацією в регіоні, звертається в середньому 20-40 осіб.

Вже зараз декілька сімей із Криму отримали безкоштовне житло.

ми реалізуємо таку програму, надаючи можливість проживання кримчанам у наших гуртожитках. Ми також дивимось на спеціальності цих людей і по можливості сприяємо у їх працевлаштуванні», – сказав Директор департаменту з адміністративних питань ХК «Київміськбуд» Юрій Зубко.

Нагадаємо, спеціально для біженців з Криму у Києві започаткували соціальну акцію «Абонемент здоров’я».

Під час проведення акції мобільні бригади лікарів відвідують місця масового проживання кримчан, які завдяки цьому мають змогу проконсультуватись у сімейного лікаря, лікаря-педіатра, здати аналіз крові на рівень цукру та холестерин, зробити УЗД щитовидної залози та кардіограму серця, одержати кваліфіковану консультацію від лікаря кардіолога та ендокринолога, а також написати заяву на закріплення за дільничним лікарем для подальшого обслуговування.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ