На Волині у стаціонарі лікували кожного третього ветерана війни

На Волині у стаціонарі лікували кожного третього ветерана війни

24.04.14 16:35 0 626
На диспансерному обліку в лікувально-профілактичних закладах Волині перебувало 40,685 тисячі ветеранів війни. Із них у стаціонарі лікували кожного третього.

Про це під час наради у губернатора заявив заступник начальника облуправління охорони здоров’я Іван Грицюк, – повідомили IA ZIK у прес-службі ОДА.

За словами Грицюка, медична допомога ветеранам війни надається усіма лікувальними закладами для дорослих, диспансерний нагляд здійснюється центрами первинної медико-санітарної допомоги, а стаціонарне лікування – обласним госпіталем для інвалідів війни, центральними районними та міськими лікарнями, обласною лікарнею та спеціалізованими обласними закладами.

На початок 2014 року на диспансерному обліку в лікувально-профілактичних закладах перебувало 40 685 ветеранів війни. Усі вони упродовж минулого року були амбулаторно проліковані. На стаціонарному ж лікуванні перебував кожен третій.

Понад 4 тисячі ветеранів лікувалися у Волинському обласному госпіталі інвалідів війни. Разом з тим, госпіталь потребує оновлення обладнання, зокрема, вкрай необхідним є придбання нового рентген устаткування.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: PR - реклама в социальном ...

КОМЕНТАРІ