В Єнакієвому і Красноармійську на сесіях міськрад планують обговорити питання референдуму

В Єнакієвому і Красноармійську на сесіях міськрад планують обговорити питання референдуму

24.04.14 17:24 0 644
В Єнакієвому і Красноармійську у середу, 23 квітня, планують обговорити на сесіях міськрад питання про проведення референдуму щодо територіального статусу Донецької області.

Про це йдеться на тимчасовому сайті Донецької облдержадміністрації.

«У Єнакієвому і Красноармійську на сесіях міськрад 23 квітня планується обговорення питання про проведення референдуму», – зазначено в повідомленні.

За даними Донецької ОДА, спроби проросійськи налаштованих громадян домовитися з владою відзначені в Добропіллі, де пройшла зустріч міського голови з жителями міста, які обговорили можливість проведення референдуму.

Наразі в Єнакієвому проросійські активісти звільнили будівлю виконкому, в якому відразу ж відновилася робота підрозділів, в Макіївці були розібрані барикади біля будівлі виконкому. У Маріуполі також розібрані барикади всередині будівлі міськради, але працівники виконкому поки працюють в інших будівлях.

На сході України, головним чином в Донецькій і Луганській областях, тривають виступи проросійськи налаштованих активістів, які закликають населення до повалення конституційного ладу, інформує «Радіо Свобода».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Перше командне місце з ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: у Калуші ...

КОМЕНТАРІ