Результати забезпечення охорони громадського порядку під час відзначення Великодніх свят на Прикарпатті

Результати забезпечення охорони громадського порядку під час відзначення Великодніх свят на Прикарпатті

24.04.14 17:00 0 606
986 працівників міліції забезпечували охорону громадського порядку на території Івано-Франківщини, щоб мешканці та гості краю почували себе у безпеці.

В Богослужіннях з нагоди Великодня, що пройшли у 979 храмах, розташованих у 700 населених пунктах області, взяли участь 659 тисяч громадян.

Грубих порушень громадського порядку під час заходів допущено не було.

Однак на дорогах Прикарпаття не було спокійно. Поряд з тим, що працівниками Державтоінспекції успішно проводилась профілактична робота з виявлення нетверезих водіїв на дорогах області (зокрема лише 21 квітня за добу було виявлено 19 громадян в стані алкогольного сп’яніння різного ступеню), трапилось декілька дорожньо-транспортних пригод, в тому числі з вини нетверезих водіїв. Так, одна ДТП закінчилась для молодого мотоцикліста трагічною втратою кінцівки. Інша дорожньо-транспортна пригода забрала життя неповнолітньої мешканки Надвірнянського району.

Працівники Державтоінспекції зазначають, що з настанням теплої пори року на дорогах відбулося збільшення кількості мотоциклістів та осіб, що керують скутерами, у тому числі неповнолітніх, які не мають навиків водіння та не застосовують необхідних засобів безпеки. Також наболілою залишається проблема низької правової самосвідомості водіїв, які дозволяють собі сідати за кермо в нетверезому стані, наражаючи на небезпеку усіх учасників дорожнього руху.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ