Івано-Франківщина: у Калуші відкрили консультаційний центр Управління ДСНС в області

Івано-Франківщина: у Калуші відкрили консультаційний центр Управління ДСНС в області

24.04.14 17:24 0 665
Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області продовжує відкривати свої консультаційні центри у районних центрах Прикарпаття.

23 квітня новий центр розпочав свою роботу у Калуші. Він розміщений по вулиці Євшана, 28, кабінет № 211 у приміщенні Калуського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області.

Діяльність такої установи уже позитивно зарекомендувала себе в обласному центрі. Із вересня минулого року до івано-франківського консультаційного центру Управління ДСНС в області за порадами звернулися понад півтисячі громадян. Людей цікавлять найрізноманітніші аспекти діяльності пожежно-рятувальної служби Прикарпаття, реєстраційно-дозвільні функції, які перебувають у компетенції Державної служби України з надзвичайних ситуацій, правила поводження при незвичайних подіях. Тепер і калушани зможуть отримувати відповіді на свої запитання у найкоротші терміни телефоном, при особистій зустрічі чи інтернетом.

Номер телефону, за яким фахівці Калуського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області консультуватимуть людей: (03472) 6-54-47. Основна мета центру – вдосконалення системи інформування та консультування населення з питань реалізації державної політики у сфері цивільного захисту.

Відкриття консультаційного центру у Калуші поєдналося ще з однією знаковою подією: презентацію книжки відомого письменника Богдана Тимківа «Бійці вогняного фронту». Матеріали до цього видання допоміг зібрати колишній начальник загону державної пожежної охорони №1 по охороні ВАТ «Оріана» Петро Йосипович Кінаш.

«Бійці вогняного фронту» - це розповідь про славні історичні, бойові та трудові традиції пожежної охорони Калущини. У ній читач матиме змогу ближче познайомитися з людьми цієї мужньої професії, що забезпечували та забезпечують нині збереження життя та майна калуської громади від вогняної стихії. Книга розрахована на широкий загал.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Єнакієвому і ...
Наступна новина: Смт Маневичі: в рамках ...

КОМЕНТАРІ