«Вибори українського відродження» - Володимир Кушнір, депутат Івано-Франківської міської ради, фракція «УДАР-Громадський форум»

«Вибори українського відродження» - Володимир Кушнір, депутат Івано-Франківської міської ради, фракція «УДАР-Громадський форум»

24.04.14 16:36 0 653
Цими днями ми разом із мільйонами людей в усьому світі святкуємо найбільше християнське свято – світле Воскресіння Христове.

Свято Великодня – це свято перемоги життя над смертю, віри і милосердя – над злом та заздрістю. Цього року священні дні окутані неймовірними емоціями, адже Україна та кожен українець довів собі та всьому світу те, що справжню віру неможливо знищити.

Ще недавно українці стояли на морозі та холоді три місяці і протистояли владі. Люди йшли під кулі за вільну демократичну державу, свою державу. І в цій жорстокій війні за свою свободу ми перемогли. А головне, Майдан дав зрозуміти, що людьми тепер ніхто не буде маніпулювати, їхню думку не можна обійти чи перекреслити.

Та усі наші здобутки прагнуть знищити і, розділивши країну на шматки, позбавити українців реальної суверенної та незалежної державності. І робиться це за мовчазної згоди представників влади як на місцевому, так і на центральному рівні.

За допомогою сепаратистів та провокаторів Росія готує грунт для того, щоб «тихо», але переможно вторгнутися на Східну Україну. Прикро, що країна, яка декларувала себе братньою, ставить перед своїми спецпризначенцями мету пролити кров на вулицях наших міст. Як би там не було, РФ чекає слушного моменту для введення військ в Україну. І якщо це станеться – війни не уникнути.

Ми не маємо права цього допустити. Так, ми повинні готуватись до збройного опору, але не менш важливо зараз – провести вибори нового президента 25 травня.

Саме ці вибори є, можливо, вирішальними в історії України. Саме від них залежить подальша доля мільйонів українців.

Адже вибори президента легітимізують нову владу остаточно і вирішать ту проблему, яку породив колишній президент Віктор Янукович своєю втечею з України.

Коли міжнародні інституції визнають нову владу, законно обрану на демократичних виборах, агресору буде набагато складніше здійснювати свої провокації та прикриватись нестабільною ситуацією.

Вибори стабілізують ситуацію в країні і, нарешті, дадуть Україні нову владу, нового визнаного президента, які наведуть порядок в країні та зможуть дати відсіч окупантам.

Окрім того, вибори – це один з інструментів побудови нормальної демократичної влади. Українцям вже давно пора обрати достойного президента. Людину, яка зможе гарантувати безпеку нашим сім’ям.

Тому звертаюся до всіх небайдужих громадян України: ми не маємо права забути жертовність Майдану! Події трьох місяців, які сколихнули світ, не можуть просто залишитися в пам’яті. Ніхто не має права забувати жертву Небесної Сотні. Лише заради цих героїв кожен має прийти 25 травня на виборчу дільницю і виконати свій громадянський обов’язок.

Вірю, що за всі негаразди, які витерпів український народ, ми заслужили жити в тій державі, яку ми хочемо бачити. І ми не віддамо комусь 23 роки своєї незалежності.

Саме тому мусимо прийти на вибори. Кожен голос є важливим. Україна зараз на початку нової епохи, український народ творить не просто історію – український народ відроджується.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ