Івано-Франківськ: чергове поле зі штучним покриттям відкрили для молоді міста

Івано-Франківськ: чергове поле зі штучним покриттям відкрили для молоді міста

24.04.14 19:11 0 718
23 квітня відбулося відкриття поля зі штучним покриттям на території стадіону «Гірка», що на вул. Миру, 32. Участь у заході взяли народний депутат України Руслан Марцінків, голова постійної депутатської комісії з питань духовного відродження, культури, освіти, науки, молодіжної політики та спорту Оксана Савчук та депутати Івано-Франківської міської ради.

Новоспоруджене поле зі штучним покриттям на стадіоні стало справжнім здобутком не тільки для професійних гравців футбольних команд, але й для учнів ЗОШ №16. Споруджено поле спільними зусиллями депутатського корпусу міської ради та ДКП «Теплокомуненерго». Роботи велися майже рік.

Народний депутат України Руслан Марцінків привітав громаду з оновленим стадіоном та побажав значних спортивних здобутків та комадного духу. «Приємно, що в нашому місті з’являються осередки спортивного дозвілля. Для фракції ВО «Свобода» діти і дитяче дозвілля завжди були пріоритетним напрямком. Депутати міської ради намагаються у всіх мікрорайонах відкривати дитячі та спортивні майданчики, також вже встановлено штучне поле у Вовчинцях, на території ЗОШ №10. Дане поле служитиме усім дітям нашого міста та стане осередком здорового способу життя та запальної командної гри», - закликав депутат.

Голова постійної депутатської комісії з питань духовного відродження, культури, освіти, науки, молодіжної політики та спорту, депутат міської ради Оксана Савчук наголосила, що організація дозвілля дітей та формування здорового способу життя є надзвичайно важливим завданням. «Насправді формування гідного громадянина відбувається не тільки у школах, університетах та сім’ї, але й під час дозвілля. Дуже важливо, щоб воно було організоване і облаштоване. Впевнена, що і для школярів, і для професійних футбольних гравців на цьому полі буде приємно і весело провести час», - зазначила Оксана Савчук.

Новоспоруджене поле освятили священики, а опісля відбувся товариський матч між дитячо-юнацькими футбольними командами.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ