На Львівщині правоохоронці викрили чоловіка, котрий протягом місяця часу здійснив шість грабежів

На Львівщині правоохоронці викрили чоловіка, котрий протягом місяця часу здійснив шість грабежів

24.04.14 17:00 0 645
Червоноградські правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно 27-річного раніше судимого місцевого мешканця, котрий протягом місяця часу здійснив шість грабежів.

У Червоноградський міський відділ міліції надійшло повідомлення від 28-річної місцевої мешканки. Жінка повідомила, що вона йшла по вулиці і невідомий чоловік шляхом ривка заволодів її золотим ланцюжком із кулоном. Сума завданих збитків становить сім тисяч гривень.

Згодом надійшло повідомлення від 31-річної червоноградки, у якої зловмисник зірвав золотий ланцюжок в той час, як вона перебувала біля автовокзалу.

«В ході проведеної перевірки встановлено, що зловмисник причетний до шести фактів грабежу. Викрадені речі зловмисник здавав у ломбард», - повідомив перший заступник начальника Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області, майор міліції Віктор Базюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Відносно зловмисника обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Результати забезпечення ...
Наступна новина: У Львівській опері 29 ...

КОМЕНТАРІ