Львівщина: подяка!

Львівщина: подяка!

24.04.14 17:05 0 720
До Головного управління МВС України у Львівській області надійшов лист-подяка дільничному інспектору міліції с. Кротошин Пустомитівського району Львівської області Лукащуку Ігорю Олексійовичу та керівнику Лейнику Володимиру Івановичу. Лист - подяка від жителів с. Кротошин Пустомитівського району Жигайло Л. І., Добровної М. В. та громади с. Кротошин.

Текст подяки подаємо нижче:

Шановний Сергію Романовичу!

Висловлюємо щиру подяку нашому дільничному інспектору міліції Лукащуку Ігорю Олексійовичу за клопітку, щиру, віддану працю в с. Кротошин. Заяви наші розглядаються вчасно, пан Ігор чесний, достойний, справедливий, сміливий офіцер, який твердо, непідкупно, справедливо стоїть на захисті громадян України. Коли бачимо такого працівника міліції – знаємо точно – кров на Майдані пролилвся не марно.

Також подяка керівнику п. Лейнику Володимиру Івановичу за те, що тримає порядок і дисципліну в районі. Вчасно розглядаєте наші звернення і всіх тих нещасних громадян, які звертаються до Вас. Бажаємо Вам, шановний Володимир Іванович, шановний Ігор Олексійович та всім працівникам міліції сміливого духу, справедливого рішення, міцного здоров’я, успіхів на роботі та в житті.

З повагою та подякою

Жигайло Л. І., Добровна М. В., та громада

с. Кротошин Пустомитівського району Львівської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині укладено ...
Наступна новина: Закарпаття: на ...

КОМЕНТАРІ