У Львові чоловік забив до смерті товариша

У Львові чоловік забив до смерті товариша

24.04.14 16:35 0 690
Львівські правоохоронці відкрили кримінальне провадження відносно 33-річного львів’янина, котрий побив до смерті свого товариша.

У Галицький райвідділ міліції 20 квітня, о 4:20 ранку, надійшло повідомлення від львів’янки, що у під’їзді її будинку невідомі порушують тишу.

На місці події слідчо-оперативна група виявила у під’їзді будинку тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Окрім того правоохоронці побачили сліди крові біля однієї з квартир будинку.

Працівники міліції встановили, що загиблим виявився 42-річний львів’янин. Близько третьої години ранку до помешкання загиблого прийшов його 33-річний товариш, який вже був неодноразово судимим за скоєння злочинів. Між чоловіками виникла суперечка в ході якої 33-річний чоловік побив потерпілого. Від отриманих травм 42-річний львів’янин помер на місці події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Зловмисника затримано згідно ч. 1 ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Досудове розслідування триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині у стаціонарі ...

КОМЕНТАРІ