В Житомирській області петро Сергієнко очолив Радомишльський район

В Житомирській області петро Сергієнко очолив Радомишльський район

24.04.14 17:07 0 695
Новим очільником Радомишльського району став Петро Сергієнко. Петро Миколайович народився 1964 року у с. Леніне Радомишльського району, закінчив Київський університет ім. Т. Шевченка. Обирався депутатом Радомишльської районної ради 5 скликання 2006-2011 років.

Виступаючи перед активом району, його новопризначений керівник подякував за довіру і окреслив основні завдання, які належить вирішити за підтримки рад і громади регіону. Перш за все це наповнення державного бюджету, розвиток системи медицини, освіти.

Завдання, що стоять перед новою владою, зауважив Петро Сергієнко, навряд чи вдасться виконати без нещадної боротьби із корупцією. Це стосується питань у сфері земельних відносин, лісового господарства тощо. Господарюючі суб’єкти повинні мати реальні рівні можливості в реалізації своїх прав.

Великі можливості має Радомишльський край й у напрямку розвитку туризму.

Довідково. Основними бюджетонаповнюючими підприємствами району є ПАТ «Пиво-безалкогольний комбінат «Радомишль», на якому працює 479 чоловік, та Радомишльське лісомисливське господарство, 382 працюючих. Під урожай 2014 року було посіяно 5161 га озимих культур, попередній прогноз посіву ярих – більше 18 тис. га. В цілому передбачається збільшення площі посівів на 4 тис. га в порівнянні до минулого року. В районі функціонує 32 школи.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Леапаї: Володимир Кличко ...
Наступна новина: У Києві вже зареєстровані ...

КОМЕНТАРІ