Сидір Кізін: «Система влади має бути змінена кардинально і рішуче»

Сидір Кізін: «Система влади має бути змінена кардинально і рішуче»

24.04.14 16:51 0 623
22 квітня голова облдержадміністрації Сидір Кізін представив активу Радомишльського району нового голову райдержадміністрації Петра Сергієнка. Очільник області у своєму виступі окреслив завдання, які стоять перед владою, зауваживши, що система влади має бути змінена кардинально і рішуче. Основними вимогами до її представників є довіра людей і професіоналізм.

Сидір Кізін зосередив увагу присутніх також на зміні стратегії відносин між радою і державною адміністрацією. За попередньої влади представники місцевого самоврядування машинально схвалювали рішення, прийняті адміністрацією Тепер ці дві гілки влади мають працювати пліч-о-пліч на інтереси громади.

Спілкуючись із журналістами, очільник області прокоментував тезу прем’єр-міністра України щодо ліквідації обласних і районних адміністрацій. Якщо конституційна реформа відбудеться, зауважив Сидір Кізін, а це досить тривалий процес, будуть створені виконкоми. Чиновники, які мають належний рівень знань і відповідний досвід, будуть затребувані і в системі виконкомів відповідних рад.

«А з тими, хто плутав державну кишеню зі своєю або був дуже розумний у вигадуванні різноманітних схем, аби наставити бар’єри для підприємця, – будемо прощатися», - заявив Сидір Кізін.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ