Органами Пенсійного фонду України в Житомирській області у І кварталі цього року встановлено 303 пенсії за особливі заслуги перед Україною

Органами Пенсійного фонду України в Житомирській області у І кварталі цього року встановлено 303 пенсії за особливі заслуги перед Україною

24.04.14 17:03 0 729
23 квітня відбулася колегія головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, на якій були підбиті підсумки роботи органів цього відомства за І квартал 2014 року щодо реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення.

У роботі колегії взяли участь начальник головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Іван Заінчковський, заступник начальника Світлана Антонюк, а також начальники районних управлінь.

Аналізуючи роботу органів Пенсійного фонду України в Житомирській області, Світлана Антонюк наголосила на тому, що у І кварталі 2014 року в регіоні забезпечено своєчасну та повну виплату пенсій і грошової допомоги 405,8 тис. пенсіонерам, у тому числі 23,9 тис. військовим. На Житомирщині середній розмір пенсії за звітний період становить 1388 грн. Від початку року органами Пенсійного фонду здійснено 3,8 тис. нових призначень та встановлено 303 пенсії за особливі заслуги перед Україною.

Світлана Миколаївна зазначила, що за цей час майже на 500 грн. зріс розмір пенсій інвалідів з числа ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Окрім цього, в області забезпечується виплата пенсій особам, які переїхали з Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. З 24 березня до органів ПФУ звернулася 61 така особа.

Світлана Антонюк закликала працівників органів Пенсійного фонду України в Житомирській області і надалі робити все можливе для якісної і своєчасної реалізації державної політики у сфері пенсійного забезпечення громадян.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ