В Житомирській області патріотичне виховання молоді – важливий аспект навчально-виховного процесу

В Житомирській області патріотичне виховання молоді – важливий аспект навчально-виховного процесу

24.04.14 16:26 0 673
Голова облдержадміністрації Сидір Кізін зустрівся із освітянами Житомирщини. Головна тема розмови - стан та перспективи розвитку освітянської галузі нашої області.

« потрібно робити особливий акцент на патріотичному вихованні молоді. Так 23 травня відзначатиметься День героїв. У новітні часи своє життя за Батьківщину віддали герої Небесної сотні, але не можна забувати й постаті, котрі у всі часи боролися за соборність нашої держави», - сказав Сидір Кізін, звертаючись до працівників галузі освіти.

Крім того очільник області зауважив, що процес реформування галузі освіти буде продовжуватися. За словами Сидора Васильовича, швидкими кроками необхідно зробити більш прозорою процедуру зовнішнього незалежного оцінювання, прибрати корупційну складову, підбирати професіональні кадри. Адже від від рівня освіти молоді залежить наше майбутнє.

Довідково: Сфера освіти і науки Житомирщини – це 1648 навчальних закладів, 232 тисячі педагогічних працівників. Четверта частина населення області – учні та студенти.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Маріуполі понад тисяча ...
Наступна новина: У Білорусі опозиційний ...

КОМЕНТАРІ