На Житомирщині вироблено яловичини свіжої та охолодженої понад 1,0 тис. тонн (збільшено на 46,32%), молока обробленого рідкого – 36,5 тис. тонн ( на 64,7 % більше), масла вершкового – 1,3 тис тонн (на 34,1% більше), сирів твердих і плавлених – 1,9 тис. тонн (на 42,7% більше), йогуртів – 2,6 тис тонн (на 6,0% більше), спредів – 2,2 тис. тонн (на 25,6% більше), молока сухого – 1,3 тис тонн (на 64,4% більше), пива – 2,2 тис декалітрів (на 0,5% більше минулорічного).
Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» в березні 2014 року збільшила свою частку на кондитерському ринку України до 8,9%, що на 2,2% більше у порівнянні з аналогічним періодом 2013 року. Наприкінці 2013 року фабрика «ЖЛ» розпочала виробництво солодощів інноваційного напряму під новою ТМ «Stеvix» – на основі натурального підсолоджувала екстракту стевії. На підприємстві завершено будівництво нового виробничого приміщення площею більше тисячі квадратних метрів, монтаж виробничих ліній проводиться за участю провідних фахівців з Німеччини.
Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Великодні свята на ...
Наступна новина: У Луцьку відбудеться ...