У Рівненській області 27 міліцейських юристів отримали дипломи нового зразка

У Рівненській області 27 міліцейських юристів отримали дипломи нового зразка

24.04.14 19:19 0 620
Випускники-заочники із числа правоохоронців Рівненщини отримали дипломи нового зразка бакалавра юридичних наук у стінах Рівненського відділення Національної академії внутрішніх справ України.

Цього року це ювілейний 55 випуск Національної академії та сьомий у стінах Рівненського Навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання. Захід пройшов вперше у цьому виші, адже раніше випускники отримували дипломи в Києві.

— Цей захід важливий не тільки тим, що пройшов вперше в Рівному, — зазначив начальник міліції громадської безпеки УМВС України в Рівненській області Олег Берест. — Наші випускники вперше отримали дипломи бакалавра юридичних наук міжнародного зразка. Я впевнений, що цей день вони запам’ятають назавжди.

— Я сподіваюся, що такі заходи будуть продовжуватися щороку, — зазначила начальник Національної академії внутрішніх справ навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання Людмила Хмуровська. Адже це є позитивним моментом для висвітлення міліцейського життя Рівненщини.

Такі урочистості проходитимуть і надалі у Рівному, оскільки нововведеням задоволені як викладачі, так і випускники та їх сім’ї.

— П’ять років навчання пролетіли як один день, — зазначив випускник, лейтенант міліції, працівник спеціальної роти судової міліції «Грифон» Віктор Хомищук. — Дякую всім працівникам навчального закладу за підтримку і розуміння.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку року на ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ