Український народ одурманили політики – Лукашенко

Український народ одурманили політики – Лукашенко

24.04.14 17:39 0 704
Президент Білорусі Олександр Лукашенко під час щорічного звернення до парламенту виступив з заявами на підтримку білоруської незалежності і мови та виказав готовність до еволюційних реформ і боротьби з корупцією. Стосовно України пан Лукашенко вкотре заявив, що Білорусь хоче, щоб «Україна була єдиною, цілісною, позаблоковою країною», а також висловився проти ідеї її федералізації. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Однак, за словами Лукашенка, український народ одурманили політики.

«Головне, що відбувається в Україні - там народ ошаленів. Одурманили його політики, народ не бачить виходу. Одні кричать про асоціацію, інші кричать про федералізацію, треті – ще про щось. Бо ж народ не розуміє, що таке асоціація, федералізація. Його кличуть на барикади провокатори, різна погань з усіх боків. Треба зупинитися, треба людям сказати, що це таке, треба людям дати подумати і зробити усвідомлений вибір», – сказав Лукашенко.

При цьому Лукашенко наказав КДБ зупиняти тих, хто говорить про утиск росіян у Білорусі та різного роду інших радикалів, визнавши, що він не проти поміркованої еволюції, але проти революцій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ